Varm vind från norr

Och i Pello snöar det kallt… fick jag höra av Markku nyss. Hm, och själv tyckte jag att det var behagligt att vara ute och göra ny hage åt Saga. Månen bakom molnen gav också ledsyn, så att man slapp pannlampan. Och vad gjorde Saga i mörkret? Jo, hon lät som en älg när hon blev mörkrädd och rusade ut i det okända…

Det okända skrämmer… tydligen även Polismyndigheten i Norrbotten, som enligt den pressansvariga på den tiden, “ville sjukskriva mig för olämpligt uppförande”, med anledning av mina misstankar och åsikter om gruvan. Från annat håll fick jag höra att jag reagerat olämpligt på de sexuella trakasserier jag råkat ut för… och i journalen slutligen, där står det att Polismyndigheten tycker att jag har varit “konstig” ända sen 2005, då jag som löneförhandlare gick till domstol för att få en tolkning av polisernas löneavtal… i stället för att poliser skulle “olagligt” strejka! Och ingenstans står att jag skulle ha varit farlig för mig själv eller annan…

Och vad har jag då lärt mig av allt? Jo, att jag måste bli ännu kaxigare, och ligga 1000 steg före hela tiden, för att ha en chans… transdans… dags att sova! = Heligt.¨

(och så har jag 3 kronor ännu på min sida, d v s innan kursen är nere på farliga 5 igen… jämför 5 årsdiagrammet december 2008… https://www.nordnet.se/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=LU0488722801NOKLUOBMA&marketplace=15 )

Hemligheten? Gå inte med på något frivilligt, som du inte sökt frivilligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *