Tänk vad hemskt egentligen

Även om det finns hemskare saker, så tycker jag att det är för djävligt att jag ännu nästan 3 år efter den samlade “uthängningen” måste hålla på att rentvå mig, och därmed min släkt, från en s k “negativ stämpel”!

I Pajala står det ännu “avvaktar bedömning” efter polispåtryckningen, så därför fick doktorn ringa till Gällivare innan han fyllde i den här (informationen kommer nämligen inte automatiskt) – historiskt “Fullt frisk”!

Det Du Johny, det borde även du ha fått veta redan den 19 december 2008… Johny, som kom med en modig dementi åt mig under lunchen – att han INTE ersätter Rantakyrö som han läst på min blogg… Hm, och hur har jag då läst KS protokollet i går?! Ett vattenmärkt justerat original, där hans namn fanns på två nya poster, dock inte KS au. Men, nu kan jag inte hävda att jag har rätt, för jag bad inte om att få en kopia på det…

Kopior är alltså bra, även om man alltid i första hand ska sträva efter original. Och själv gillar jag att vara ett original… och tydligen är jag bra på det? För min arbetsgivare hade lite svårt att tro att jag var oskyldig till alla falska påståenden, och ställde ett eget krav efter “friskförklarandet” i Gällivare – att jag måste träffa en psykolog genom dem för att få behålla jobbet!

Sagt och gjort. En träff – och omdömet blev “modig och intelligent” även där… och jag funderar om det är könet som är? D v s mitt kön, att jag drabbades av en sådan sak. Och deras kön, att arbetsgivaren ändå tvekade? För de var båda tur nog kvinnor!!!

Och nu ska jag som kvinnlig polis med egen erfarenhet släppa en brasklapp… för det är nämligen så att jag misstänker att det där ute i verkligheten också finns män som tänker som Herr Kulju… d v s att man vill få in en bångstyrig kvinna på psyket, eftersom man inte annars rår sig på henne?

Om en man t ex har misshandlat sin kvinna under en längre tid, psykiskt och/eller fysiskt, och kvinnan plötsligt säger med en ovanlig säkerhet i rösten att hon ska gå till polisen, då är hon farlig. En lugn och bestämd kvinna har nämligen höga “trovärdighets poäng” hos polisen om hon gör en anmälan. Men, vad har en kvinna som har blivit tvingad till psyket? D v s som ett ytterligare led i brottet “Grov kvinnofridskränkning”… och jag gissar att hon är körd.

Där mina Herrar. DÄR kommer jämställdheten in! DÄRFÖR ska det finnas kvinnliga läkare, chefsläkare, präster, poliser, åklagare, domare – OCH HELA KÖRET!

Så, varför inte knalla in på Lundqvist El och köpa årets julklapp medan den ännu finns kvar? Markkus fönstertvättare! Samtidigt får ni se en URSNYGG bild på Charlotte Kalla, när hon gör reklam för en tandborste. Slutet gott, allting gott, “Gubbdjävlar”!

Och kvinnor som redan har fått nog där hemma – lyssna på texten!

http://www.youtube.com/watch?v=5ZWzPi5Dyqc

Med en liten varning! Det är farligast just när ni är på väg att gå, mot er seger… MOD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *