Nej, det var inte jag…

… luggen. Hm. Klipp inte själv sade Markku, för sent sade jag… och nu är den gömd i en liten tofs, som vanligt… och frisören får försöka “trolla” förhoppningsvis redan i morgon! Nej, det blir ingen frissör av mig, hur jag än försöker… och hon har nog lärt sig, för hon nämde att jag kunde kika in för en luggtid när det känns så. Och ändå klippte jag själv! Är jag korkad? Nej, det är en ovana – jag gjorde det redan när jag var liten.

Nå, eget är ju håret, och Markku sade att han älskar mig i alla fall. Skönt det! För jag hann tänka att det kanske är på håret…

Ja, så mycket mer har jag inte att förtälja. Men jag fuderar på att det kanske blir en mild vinter? Det är nämligen något som säger mig att så blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *