Mannen med den flyende hakan

Herr Kulju hade så brådis in på mötet, att han t o m körde in i Folkets Hus buskage… utan gage… men för att djävlas med mig? “Din syster ska ha skogen, och du ska in på psyket” väste han som en liten räv vid utgången… arg över sanningar som kom fram? I den lilla skaran 7 av 64 kallade.

Nå, i övrigt inget nytt under solen – jo, att Northlands 2 undersåtar kom sent och inte ens visste hur bred ledningsrätt de vill ha!? Den kvinnliga lantmätaren var dock bra, så det blir nog bra i fortsättningen. Men det blev inget direkt beslut.

Rätt beslut, det tycker jag dock att jag gjorde när jag satsade på beige och ett par briller för 25 kr. Och det tyckte även frissan när allt var klart, och stackars hon – medan hon färgade, så blev rösten rossligare och rossligare, ungefär som av dieselavgaser… och då är det inte alls så konstigt att hon tyvärr beslutat sig för att sluta.

Och få se när den här mannen gör det? “Min första pojkvän”, som ska bli miljonär på Northland… (se sid 20)

http://www.sca.com/sv/skog/Press/Publikationer-och-presentationer/Tidningen-Din-Skog/

… och som jag läste i KS protokoll ska ersätta “jäviga” Herr Rantakyrö… hm, men en lön därifrån är väl mindre jäv i gruvbeslut än 2 miljoner om året? Hm, hm, och inte alls så konstigt att han har varit lite “sur och jävig” mot mig de senaste 3 åren… – Synd, för det är en reko kille “egentligen”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *