Skam, den som ger sig!

Internet verkade göra allt för att inte fungera i kväll… och jag stängde av allt minst 4 gånger… felsökte med olika program… försökte skapa nya IP-adresser… och allt möjligt… och så till slut, när jag tvekade om jag vågade – att återställa systemet till ursprunget? Ja… och YES! Nu fungerar det. Natten räddad…

Markku ligger redan i sängen och väntar, för han ska upp tidigt. “Det är ju inte hela världen om det inte fungerar” var hans sista ord, och jag fick förklara att det inte är skrivabstinens jag har – utan det att jag vägrar att ge upp när ett problem uppstår!!! Grrr… tänker jag, och sen delar jag liksom ut min hjärna på ett stort bord… hm, bäst att jag inte skriver mer, för det låter ju lite konstigt 😉

Jaha, och vad har dagen gett i sitt sköte? Jo, en riktigt nöjd Mona. Vi har bytt till vinterdäck på 3 fordon, hämtat två lass virke, och gjort en större hage till djuren. Brrr, och kallt har det varit mellan varven.

Nej, nu hopp i säng. Så att även jag orkar upp i morgon. Ska vara 12 i Pajala på pipeline möte… eller vattenledning som syrran säger. Ja, och natti natti önskar en ren och fin Batongflicka, nykommen från den lilla mysiga utebastun!

Etulinjaan palan öisin uudestaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *