Som en offentlig tillställning?

I ordningslagen http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19931617.htm framgår att en tillställning enligt § 3 som anordnas utan tillstånd enligt § 4 ger böter eller fängelse enligt § 29… d v s att lagen är en logisk trestegsraket!

Utöver Cyndi Laupers dans, så berörs även fyrverkerier och hypnos… så, hur är det med en blogg som alla kan läsa, även på offentliga datorer?

Jag vet inte… och därför måste jag testa fram ett rättspraxis! Så, nu ska jag försöka hypnotisera Er… och därefter måste någon av Er där ute anmäla mig!

Ding, dong… ding, dong…ding, dong… kyrkklockan i notre dame slår… världen för dina fötter står… sväva… blunda… och känn makten… du kan… du kan förhindra krig… du kan skapa fred i världen… du kan… du kan hur mycket du vill… det tar bara tid… ding, dong… ding, dong… ding, dong… nej, nu måste jag väcka er, så att det inte blir fråga om ett grovt brott. Har nämligen inte tid att sitta i fängelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *