Stackars mårdhund!

Det tänkte jag när mamma pratade om andra saker, och pappa tyst funderade på allt… Hm, och i Skogseko stod det att “Biologisk mångfald hotas av avverkningar” och “Gynna viltet, så gynnar du biologisk mångfald” – men, ingenstans kommer mårdhunden in!

Nej, den stackarn får klä skott för hotet från öst – och idag fick den vara journalisternas symbol för finnhatet p g a beslutet om kärnkraftbygget!?! VARFÖR annars skulle TV och media TJATA om en stackars mårdhund som ska utrotas…

Medias krig förs i bilder och symboler, med skattebetalarnas medel… sjukt!

Och hur känns det för människor att se inslagen? Att höra ett nackskott, att se gallret falla igen i dödsfällan, samtidigt som man hör fraserna “Invandrat från öst”… “Steriliseras för att utrota stammen”… “Hör inte till den svenksa faunan”…. “Är en fara för fina sällsynta arter”… osv.

M a o, det står överklart för mig att mårhunden inte tillhör den ariska rasen… och nu tycker jag att TV kan sluta att sända en massa avlivningsbilder på söta och oskyldiga individer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *