Organisationsproblem

Det verkar vara orsaken även bakom Lantmäteriets rättsosäkra åtgärder. Alla lantmätare är som egna företagare, med egna ärenden, utan att veta om vad de andra har gjort eller gör. Ja, det var som att besöka ett gäng virkesuppköpare – och jag undrar om även lantmätarna var jägare i lumpen?

Hur som helst, så var de för få också, men jag glömde fråga om lönen var lika dålig som hos polisen? Men, jag var välkommen att utbilda mig! Så, jag kan ju inte vara “så dålig” som Herr Kulju påstår…

Bra, är Pajala – inte en enda misshandel under hela Römppähelgen! Inte så att den är anmäld i alla fall… för det är också ett problem, mörkertalet! Lika läskig som en mörk garderob för ett barn, för att inte tala om under sängen…

Och själv är jag mörbultad av Haparandasvängen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *