Vaknade till en bomb i natt

Rädd och yrvaken funderade jag över den ekande smällen i underlaget, och kom ganska snart fram till att det måste ha varit en rejäl prutt! Oj, tänkte jag, och sneglade mor Markku, men nej, den hade inte väckt honom. Tur det, för jag skämdes i ottan.

Men när jag fått min frukost i sängen, så frågade jag honom om han hade vaknat av någon duns i natt. Jo, sade han… hjälp, tänkte jag, men sen funderade jag om jag kanske gjort fel analys? För enligt honom så hade jag smällt min arm i sänggaveln… Huh.

Just det, jag och min äldre syster har en konstig ovana när vi sover. Vi lägger handflatan över pannan, med armbågen rakt upp i vädret, och liksom trycker värme över bihålspartiet… hm, och märkligt att båda gör det, samt stackars partners, som många gånger råkat få armbågen i ansiktet!

Hon är gift. Men det är inte jag. Inte i den Kristna bemärkelsen i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *