Herr Kulju i högform!

Stannade till men vågade inte gå närmare… och vad hände när han såg att paparazzi-Mona upptäckt hans gränsflyttning med traktor?

Jo, här ser vi hur han fibblar med växlarna och får nästan motorstopp… för att sen börja köra emot mig… hjälp, tänkte jag och skyndade mig uppför den branta slänten… tut, tut, hörde jag i ryggen, men tittade aldrig bakåt.

Alltså, det är ingen idé att konfrontera sin “gränsfiende” ensam i skogen… utan vittnen.

Men, han är välkommen att ringa, eller boka tid tillsammans med en känd “medlare”, typ Aschberg. Det vore grejer det, att bli känd i TV!

7 thoughts on “Herr Kulju i högform!”

  1. ja du lilla batongsugare du behöver inte vara rädd jag är ofarlig.det jag gjorde var att rensa gränsen från kvistar som någon psyko hade kvistat från vår tall samt kapa ett snöre som samma psyko hade dragit dit jag tänkte höra med dig om du visste vem det var det är synd om sjuka människor som börjar måla och dra snören eller såga när det regnar så mycket som det gjort nu mitt goda råd till dig gäller ännu lyd innan det är för sent

  2. Vem gör inte bort sig i bland, men genom TV skulle kanske min blogg bli lika känd som Fokis, och jag få sidsponsorer, så att jag också blir miljonär… Nu får jag nämligen själv betala för att skriva. Varsågod Snälla mån!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *