Åååh, det var länge sen!

Längesen Indianen viskade till mina gröna bubblor av Yes, eller… längesen jag diskade? Hur som helst, så fick min hjärna information – som jag tolkade… hm, att det “okända” monstret bakom Norrstyret nu har fått ögonen för att även HON är från Aareavaara

http://www.lulea.se/politikochkommun/pressrum/pressmeddelanden/annekarleniusblirluleakommunsnyakommunchef.5.2850aba124e4fd497580001945.html

Det är något magiskt med Aareavaara… när t o m Generalstaben ritade kartorna fel på 60-talet… och med hjälp av falska rågångar ville skapa öppna skyttegator mot älven i öst???

Vilken noja… Goja! Som jag hade sagt då…

… och det är inte mycket som har ändrats – de rosa köksluckorna är blå, häst och får i stället för kor och kalvar. Jag menar allvar… jag frågade efter norr redan då, och fann till djupet när jag diskade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *