Synvillor så det förslår

… eller står mig upp i halsen! Det som ser rakt ut, är inte det. Stenar som ser ut som äkta, är inte det, och metrarna stämmer inte i verkligheten. Lantmäteriet, nej, det är då inget ställe JAG skulle vilja jobba på. Usch!

Juridik däremot, det gillar jag. Det är så himla logiskt och finurligt utformat, och vet man bara om hur man ska tänka, så blir det alltid rätt. Men, det som är synd, är att det bara är de rika som har rätt att få rätt, både vad gäller gränser och advokat.

Men ett tips jag kan ge till “fattiga”, är att läsa tvärtom allt ni läser, innan ni skriver… och sen inför sista instans innan tiden går ut, satsar ni alla era pengar på en proffsadvokat – ja, tänk vad skönt sen att sitta där för att med en vit servett dölja ett FUCK!

Och kom ihåg, det är alltid det sista draget som räknas.

SUCK! Men det viktigaste av allt, glöm inte att vila mellan varven… och skarven, snart är den ihop, pipe-linen… fick nämligen en kallelse till möte från Lantmäteriet, där Northland vill få förtida beslut på tillträde till ledningsrätten.

Nej, nu måste jag hämta tvätten… Hm, och om jag är sur? Ja, lite… för befälet ringde och störde mig med jobb redan 3 timmar innan jag ska börja… grrr, vill inte hamna i jobbtransen innan jag hoppar i bilen här hemma – för hjärnan vill var “ledig” så länge det bara går.

Hm, hm. Får ta igen det på jobbet. Men, hur kan det komma sig att även befälet var ledig när han ringde? Vad säger det om Polisen? I tjänst dygnet runt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *