Varför inga bilder?

Därför att bluetooth har kombatibla problem, eller vad det nu heter, när programvaran inte passar programmet. Ibland funkar det, ibland inte, och jag har inte haft inspiration att fixa till det. Men det kommer!

Mmm, mamma hade lagat en riktigt god söndagsmiddag idag. Vilket passade perfekt när både jag och Markku har jobbat i ett svep utan kafferast och allt. Han har stått på garageplan och svetsat typ pallgafflar till min traktor, och jag har varit i skogen och sågat.

En underbar dag, med solens strålar, och Rautios järnslag som hördes varje gång jag släckte sågen. Samhörighet på avstånd, det är grejer det!

Fint blev även resultatet. Och jag är imponerad av min “smed”. Han har anslag, det märks, inte bara på efternamnet.

Nej, nu har jag lite abstinens – skulle vilja fara ut jogga! Kors i taket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *