… och transknark…

Fick lämna urinprov även på det… hm, tänk så trångsynt världen har varit bara för 3 år sedan! Författare ska ge ut böcker, och skådespelare ska stå på scen? Behöver det vara så? Eller ska det vara så?… som Sverker hade sagt.

Många har säkert i sin ungdom på Hippi 70-tal testat röka braj, och upptäckt att man blir lätt knasig av det. Och på senare tid har “verklighetsflyktsökarna” testat kemikalier av alla det slag, som tvättmedel…

Och det, det får mig osökt att gå in på s k bulkmedel. Ja, vad innehåller t ex Twinlabs proteinpulver? Det har jag testat när jag styrketränade, och gick faktiskt upp 2 kg i muskler på en gång!

Men, fick även en hiskelig huvudvärk av det, jag som så gott som aldrig har det. Hörde att det var ett vanligt symtom, även av starkemannen som tipsade mig om pulvret. Tydligen får man ett rejält insulinpåslag… och vips så slutade jag med det magiska medlet.

Nej, faktiskt inte. Jag har aldrig medvetet provat narkotika. Och tänker inte göra det heller. Transerna räcker gott – prova Du också! Fokusera ögonbottnarna upp mot fontanellen, och ge dig hän…

Dock en liten varning! Se till så att ingen “Suntta” finns i närheten och smygläser Dina “bluetoothsändningar”smiley

http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=7&ag=62&t=487&a=3843

Hör själv, det är INTE magi, det är analys på samma våglängd…

http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=27&t=139&a=5807

Men allt går inte att förklara. Inte ens Gud. Det okända är människans kollektiva gåta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *