Stackars GW

Läste i tidningen om hans nya bok, där det framgår att hans mamma raderade ut honom innan hon dog. GW tog det som något elakt, medan jag som utomstående skulle tolka det som att hon älskade honom så mycket att hon inte kunde dö innan han var borta. Hon klarade helt enkelt inte av att lämna honom? Ja, jag tror faktiskt det. Att de som har svårt att anknyta till sina barn, värderar dem högst. Kanske för högt? Så det blir lågt… Det du Persson, något att fundera över!

Kom på att det var det där jag tänkte skriva om, ända sen jag läste om det i morse, men så hamnade mina känslor på HA… och håller ni med mig? Det har varit tyst om dem i media. Och då finns de inte?

Så, men tvärtom, hörde jag ett gäng gubbar resonera idag. Det hördes att de varit skeptiska till gruvan, men nu när tidningarna hade skrivit om det under två dagar “Då blir det säkert något av det ändå”… ja, för står det i tidningarna, då är det ju så…

Men, själv tolkar jag det tvärtom. Att journalisterna har vaknat! För det var garanterat inget beställningsjobb.

Rock, musiken är trans… men, varför får min hjärna en blind fläck av symbolen?!

http://www.youtube.com/watch?v=gOWTJgRMTDo&feature=related

Är inte kvinnliga skoltar välkomna hos tinget? kajidom ijj idj dakö

http://www.youtube.com/watch?v=iZgmCAPXGxw

Riktigt otäckt, det här känns “hemma” fastän jag aldrig varit där…

http://www.youtube.com/watch?v=gRcnetMgciE

… och kan nu känna smaken av torkad fisk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *