Polisen trodde att jag var med HA

… den otrogna reservmilitären att jag var en överlöpare mot öst, och revisorn att det låg någon annan bakom min överklagan mot gruvan…

– Om jag fått höstsnuvan? Nej, men jag har vart så jädra djup och seriös länge, att det är dags att släppa loss ordflödet!

Ja, kring december 2008 hade min kusin, vars barn blev mobbad i skolan utan reaktioner därifrån, till slut själv uttalat till den mobbandes förälder att han ska ta kontakt med HA om det inte upphör… hm, och jag som redan tidigare har en annan kusin som brukar hälsa på hos Presidenten i Skåne… så, 1+1 blev lätt mer än Monas HD!

Ett hemlighållande av äktenskapliga olagligheter tär ju på vem som helst, och blandar man i hop det med rysskräck och finnhat, så behövs det inte så mycket mer än att jag nyser på finska efter att ha varit över gränsen och handlat foder, för att min hjärna ska kollas med tortyrmetoder…

Och nej, det var bara min egen intelligenta hjärna som med hjälp den judiska lagboken hade författat en så imponerande skrivelse! Till den enda kostnad att jag var så trött av allt §-läsande efter jobbet, att jag inte orkade diska eller städa på flera veckor…

Men, hur hade det varit i mitt Mecka? Det kan jag tyvärr inte gå in på, men jag dansade i alla fall med Hemvärnschefen på Lucia!

FUCK! Det är faktiskt det enda jag har att säga åt alla korkskallar.

Då var det lämnat där för stunden, och nu kan jag nämna att Northlands Pipe-line är helt och hållet lämnat i Lantmäteriets händer. Det kan gå smidigt, och det kan ta tid… 50, 50 känns det som, och vi får väl se vilket intryck jag gjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *