I kväll är jag lycklig!

Kan inte sätta ord på känslan, men den beror på att Markku har varit här, sen har jag sågat med min ettriga motorsåg, grenslat min råstarka Grizzly – och slutligen, hittat ytterligare en viktig sten från 1880-talet!

Jag gör först, och hittar sen… för de finns på linjen! Hm, men varför kan inte Herr Kulju se rakt? Han som verkar vara en av jaktlagets bästa skyttar… trodde att det gick hand i hand… men, idag lyfte han inte ens sin hand som han brukar segervisst.

Vist, det är att jag skickar en påminnelsefaktura till Northland. Sen ska jag även föregå med gott exempel, och svara på deras mejl. Den bortgrävda gränsstenen som vägde ton, ska ersättas med ett lantmäterirör, och ersättningsfrågan för fällda träd ska vara löst, innan mitt namn eventuellt kommer på ett papper.

Ja, så resonerar jag, samtidigt som jag undrar om de nu helt plöstsligt vill “slippa” lantmäteriförrättningen för en ledningsrätt? Det är klart, den kostar också pengar 30 dagar netto, kontant. Konstant… funderar, är det månne bara jag som inte skrivit på än?

Hm, så om de får mig att skriva på, så blir lantmäterikostnaden 0 kr – annars får de betala för 14 km lantmäteriförrättning? Garanterat kring 200 000 kr det också!

Nej, nu måste jag ta kväll, och ringa till Markku. Han måste ju få höra att jag inte har huvudvärk i kväll 😉

http://www.youtube.com/watch?v=Kwepl7CKlA4&feature=related

… och det var transen för världen… nu för mig själv… Heya… Weye… Yeee ja ja!

http://www.youtube.com/watch?v=3bXcq2CbCKI

Testosteronstinn… med ringfingret längre än pekfingret, hm, hm.

http://www.lagerstrom.nu/skriver/SKRIVER/karlekstyp.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *