Anmäld, igen…

Hm, vet inte om jag får skriva det eller inte… men, jag råkade av en slump se att jag var anmäld för trädfällning, som jag pysslat med tidigare under mina mulleveckor… hm, hm, vilket jag alltså inte borde ha fått se.. för anmälningar mot poliser, även under deras fritid, ska “åtkomstskyddas” i våra register, typ som våldtäkter och sånt.

Ja, ja, nu vet i alla fall alla nyfikna poliser att läsa om Fröken Kumpula och hennes förehavanden enligt akten 25-F2000/77 – som ska vara helt korrekt och värd närmare 200 000 kr enligt Överlantmätaren i Luleå… medan jag undrar varför jag egentligen blir anmäld? Är det ingen som vågar ringa hem till mig och fråga vad jag pysslar med?

Nej, det är mer som under andra världskriget – ett okontrollerat angiveristystem i det dolda… som jag tyvärr upptäckte för sent 2008. Och hur gick det för Herr Kulju? Jo, han sjönk visst rejält med sin Chervolet… och det är ju tur att han har en riktigt traktor – en Fiat!

Och vad hade hänt om jag hade niat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *