Skogens laddning

Fridfull kan den vara, men den kan även väcka frågetecken. Eller är det underjordiska tecken?

Hur som helst, så ser den ut att ha legat länge, den unga tjuren. Och jag undrar, är det djuren?

Eller är det en tjuvjägare som bara haft bilen i en annan vinkel än min?

I övrigt hittade jag inte en sopp, så det blev en röd lök som var på väg att bli gammal, som fick göra baconen skällskap i pannan. Mmm, med lite citron till – och en annorlunda spagetti alá olivolja! Kolja, det har jag däremot aldrig smakat. Och inte ides jag heller gå till Bygdegården där det var surströmming.

Åhå, nu kom Markku – helt utan att ha läst min blogg idag… hm. Men om ni ska locka på en älg i år, då ska ni försöka säga ett nasalt “r” med tungan uppe i gommen.

One thought on “Skogens laddning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *