En puss utöver det vanliga

För det första är det skönt att ligga kvar i sängen när Markku kliver upp i ottan, och för det andra är det himla skönt att somna om och ha sovmorgon… och för det tredje så var det extra gott i morse att få en “hej då puss” som smakade Caffe Latte! Mmm.

Jaha, och vad ska jag gör idag då? Utöka staketet tänkte jag, för jag hör på jobbet att många hästar och får har börjat springa lösa… vilket är ett tecken på att de borde börja stödutfodras för att hålla sig hemma.

Hm, men hur kan Lantmäteriet i Haparanda säga att 11/1064 är inlämnad av Pajala Kommun fast det skulle vara Northlands inlämnade ansökan om ledningsrätt, den som Josefsson sade ligger i lantmätarens portfölj… “Jag råkade säga fel, den är inlämnad av Northland” fick jag höra nu.

Fel kan man göra, det viktiga är att man rättar till det!

2 thoughts on “En puss utöver det vanliga”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *