Omvänd känsla

Märkligt, först tyckte jag att det var lite “obehagligt” att ha gruvfolket inpå knutarna här på gården, men nu är det tvärtom… när de inte är här, så känns det obehagligt tomt på gården. Hm, men vad var det med Herr Fors idag? Han kom inte ens och hälsade på Saga. Hm, hm, en hård dag på jobbet kanske. För det har kommit rejält med vatten under helgen, och säkert i Tapuli också.

Just det, då kan han inte vara lyckligt lottad och gräva på i mina kusiners pump-ansvarsområde, för jag hörde att de berömdes idag… på deras område var de lika “torrt” som en vacker julidag, medan det på de andras område var en stor sjö. Personligt ansvar för det man tar på sig, och logisk matematisk tanke, skulle jag tro?

Tro, det gör man i kyrkan, men absolut inte om man jobbar i bombgruppen från Stockholm… för där ska man ta det säkra före det osäkra, men ändå inte överdriva. Och bensin är absolut farligast för oss vanliga…så var försiktiga och följ förbudsanvisningarna på mackarna!

Men neeej, inte här också! Det första frågetecknet är väl okej, men inte de två övriga enligt min mening… http://www.polisen.se/Norrbotten/sv/Bli-polis/Bli-polis/ – för en polis måste kunna vara krävande, inte vara alla till lags, och absolut inte i den rollen blanda in sina egna åsikter i samhällspolitiken!

“Är Du polis?”

Känn efter om du vill göra tester

http://www.polisen.se/Stockholms_lan/sv/Bli-polis/Bli-polis/Ansokan–krav/Vad-hander-efter-ansokan/Fysiska-prov/

följa Polislagen

http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19840387.htm

och Polisförordningen

https://lagen.nu/1998:1558

– sen sök!

Senast den 15 september http://www.polisen.se/Norrbotten/sv/Bli-polis/Bli-polis/Ansok-har/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *