Motorer, motorer… allt utom dammsugare!

Bläää, vad tråkigt det är att städa… men jag var tvungen att göra min månadssugning för att trivas i kväll. Här inne var jag och svettades, medan männen studerade den nya EU-mopeden. Hm, varför ser de så glada ut? … och kom själv på vad det var! Brum, brum – YES! Här ska köras hoj som städtröst!

Snabbt på med stället, strunta i det skitiga håret, och kör till Pajala för att tanka. Det var en bra idé från min hjärna. Mmm, och inte nog med det. Det blev en lunch utan disk också! Supergoda pizzor, där hälften följde med hem. Perfekt, då får man njuta 2 gånger!

Njuta, det är viktigt. Och det gör jag av min hoj. När jag väl får inspiration att hoppa upp på den… Just det, det vore ju grejer det – en vibreranade dammsugare 😉

Ja, och på den sista bilden kan vi ser hur ett 30-tal utländska Northlandgäster kommer nästan 2 timmar för sent till maten. Det måste ha varit ett intressant besök för den brokiga skaran… tänkte jag, medan jag fick en flaschback till Kosovo. Och på mässen hade det varit fullt igår, d v s på Smedjan, dit jag hade lust att fara igår – hm, attans att jag är så kvällslat nuförtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *