En annorlunda tomat

Och tomater ska vara solvarma, eller i alla fall rumsvarma, innan jag njuter av dem. Detta är en av mammas tomater, som verkade ha ett annorlunda inre… tänkte jag, innan jag började bläddra i HB.

Där jag kunde läsa att Northland tydligen gör ALLT nu för att det inte ska avslöjas att de har löst transporten med pumpledning för slig!? I slutet på 2009 var den tekniska beskrivningen klar, ledningen började grävas sommaren 2011, och nu är det tydligen “bara” en färskvattenledning till gruvans kylare.

Hm, det är något som inte stämmer… för det finns ingenstans att läsa om ny breddad väg, eller järnväg, för transport västerut. Hm, hm… och det intressantaste av allt, t o m kommunalrådet har uppmärksammat Regeringen om att alla tillstånd inte är klara! Ändå byggs det på… för det är ingen som “vågar” säga stopp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *