Pentagon i mitt hus!?!

Oj, vilken makt moder Jord har… och jag som t o m rapporterade om skalvet nästan 20 minuter före NSD! 😉 http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6344913

Vem vet, det kanske var samma block i jordens inre, som kom ända hit? Eller, en ytterligare tanke som slog mig efter att ha sett Snells grävmaskin strax norr om Aareajoki – det kanske var han som började spränga en grustäkt igår?

Nå, trots alla ljud och oljud som pågår här, så såg jag en älgko med tvillingkalvar springa förbi Tallqvist 079. Och Markku har tidigare berättat att han under en kort kafferast har haft en älg nosande på skördararmen.

Älgen vet, det är inte maskinen som är farlig – det är människan!

Hm, och nu är jag nästan övertygad om att det måste ha varit den Virginianska Indianen som kom på besök i går… med en duns…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *