Oj, vilket skalv!

Åskan sade jag, Northland som spränger sade pappa, men nu undrar jag om det inte var ett jordskalv? T o m timmerstommen i vår gamla tornedalskåk knakade till… hm. Åska har de i och för sig lovat, men Northland får inte spränga kvällstid om jag minns rätt? Så, jag får väl lugnt avvakta och höra vad det var. För nu ska jag mätt och nöjd ta kväll i alla fall!

Men, det har varit en svettig dag… och man kan väl säga att jag var blöt både innifrån och utifrån efter att ha röjt i regnet. Otroligt skönt egentligen, för luften är så himla syrerik, vilket är bra för mig som ännu inte har byggt upp min kondis… orkade hur länge som helst utan mat och dryck!

Och det är då ett som är säkert – röjande är både bra motionsträning och bra styrketräning – helst när man håller sig i branta slänter, och går upp och ner… Ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *