Urinsten heter njursten

Och mitt kvällstedrickande måste få ett slut igen… suck, det tål liksom inte att föra in det i mina rutiner – får besvär! Så, nu är det dags igen för en b-vitaminkur… vilket även kan vara ett bra tips för den som har oklara besvär i urinrören – det kanske är grus som slipar väggarna ömma? Den som har tid, kan ju mixtra med ännu fler tips…

http://www.halsosidorna.se/Njurrening.htm

Jaha, och nu har klockan passerat 12, så då får man gå ut och börja planera dagens arbetsinsats. Men innan jag gör det, så måste jag förtälja lite rykten som jag hört. Att OK/Q8 ska bygga nytt vid rondellen som blir vid Shell-korsningen, och att Pajala kommer att få en ny Stormaknad!

Framtidstron är stor, och det är nog riktigt, för snart har vi den europeiska sjöfarten i norr? Men, trots alla synska visioner, så får jag inte pipe-linen att gå ihop… hm, och Markku frågade mig om jag hade vågat krypa i den ända från Koskenkangas till Tapuli? “Inte ens för 3 miljoner” sade jag.

Otäckt… jag kör SAAB! http://stjarnastrologen.se/index/soltecken_aq.php

… och Markku har hittat “Järnriddån” i sin mobiltelefon… hm, hm… han har GPS-funktion i den – där mitt hus är i Finland, och Sverige börjar 2 km åt väst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *