Nära köra på en örn!

Ja, idag lyfte den tunga kungsörnen upp från ett djupt dike, rakt framför bilen… och jag tvärnitade till den grad att både telefonen och vattenflaskan for i golvet, samtidigt som jag duckade för de håriga benen med klor, för att kunna se mittlinjen… samtidigt som hjärnan började filma i bilder… men, den slutade lika snabbt som smällen i taket uteblev, och jag kunde i sidospegeln se den tunga fågeln flyga vidare – huh! Varför måste de äta så mycket på en gång?

Sen har jag blivit kallad för “Madam” idag, av ett gäng ryssar, hm. De fotograferade mig… och själv funderar jag på den nya polisen…

Hon följer mig vart jag än jobbar, och det känns tryggt! – Ja, varför jag inte har sagt upp mig? För att jag sett ljuset ur tunneln…

http://www.polisen.se/Norrbotten/sv/Aktuellt/Nyheter/Skane/2011/juli-sep/Mangfalden-viktig-for-ny-polisutbildning/

Hm, hm. Men vart har “Nationell Polis” tagit vägen? Google styr mig direkt till Norrbotten när jag skriver Polisen… och det får mig att börja undra http://www.dn.se/nyheter/sverige/nationell-polis-forst-efter-valet om det är ett krav från den nya federala Centern?

http://oscarfredriksson.centerpartiet.net/2011/03/17/centerpartiet-maste-fornya-sig-eller-do/

Jaha, det svänger hit och dit, men det måste man acceptera som tjänsteman i en politikerstyrd verksamhet. Lagen, den är däremot mer konstant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *