Långa blonda ariska kvinnor

Det är vad jag ser… med Niclas, när jag klickar på bild 2 i Kurirens artikel. Har i och för sig inte sett hela laget, med psyket höjde ändå min tanke i patos. För en bild säger mer än 1000 ord!

Gasledning… nej, nu får jag inte bli för grov… för även jag har en gräns.

Kan ju dra en liten reflektion om varför kvinnor är bättre överlevare än män… eller rättare sagt, varför en tik har större chans på hal is än en hane… Jo, för när isen brister så tar sig tiken upp, medan hanen har ett styvt ben rakt under magen… d v s även om vattnet är iskallt, så tar det stopp i kanten vid klättrandet…

Jo, det är sant. Har lyssnat till två erfarna jägare som berättat gamla historier. Och det är förvånansvärt många bra jakthundar som gått åt vid närgångna älgmöten i frusna bäckar. Älgen kanske har lärt sig det under årens lopp, d v s hur den bäst dödar en hund. Brister inte isen, är chanserna lika.

Hm, och sen funderar jag om det inte var lite väl fräckt av Haparandabladet att skriva om Johanssons tredje ben? Men om man bortser från det, så är artikeln i sig den bästa “näringslivsutvecklaren” som finns! D v s ett bra exempel.

Och till den som inte förstår bilder, kan ju läsa vidare här http://www.bokus.com/newsletters/Pdf/9789185507306.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *