Härskartekniker, även på nätet!

Undanhållande av information… som är en av dem… hm, tittar på Pajala Kommuns nya hemsida, och på Länsstyrelsens liknande… och upptäcker att INGENSTANS hittar jag en “anslagstavla”!

Jag som bor här ute i buschen har inte så lätt att knalla in på förvaltningarna och säga “Hej, jag vill se Eran anslagstavla för upphängda beslut, och så vill jag veta vilka viktiga ärenden som är på gång, så att jag ska kunna påverka dessa som medborgare”.

Nej, jag vill inte skriva medborgarförslag “vind för våg” – det nya som Fullmäktige beslutat… d v s att mitt skrivna förslag kan fångas upp av en enskild politker till en motion, hur missförstådd som helst… och stämplad efter det.

Stämplade… eller uthängda? Gubbarna stod i alla fall kvar vid sin rökbrasa, som syndabockar… http://www.ne.se/skamp%C3%A5le … för att företagen deras uppträtt professionellt mot en viss fröken Kumpula? Kan knappast tro att det är slumpen, och vet av egen erfarenhet också hur en 30-tals organisation kan agera…

Utstuderat ute efter effekter… http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6035714 – en smygstart på Römppäviikko? 😉

Och själv funderar jag på vad mer jag kan göra för att bidra till näringslivsutvecklingen… hm, Polishögskolan skulle passa som handen i handsken…förståelsen finns till 100%… och så har jag även A och C-kort! http://www.pajala.se/PageFiles/1588/Microsoft%20Word%20-%20Fullst%C3%A4ndig%20Annons%20n%C3%A4ringslivsutvecklare.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *