Genast känns det bättre

Att gå från offer till förövare… ja, jag har säkert fällt 1000 små björkar… aaah! Och nu har jag satt i gång att tvätta min smutsiga byk.

Hm, men det jag ännu har lite svårt att förstå, är hur man först hänvisar mig uppifrån och ner, ända längst ner, och när jag pratat mig nöjd med dom, så kommer högre instans och förbjuder mig att prata med lägre nivåer, och hänvisar mig tillbaka upp!

En tupp, som försäkrade att det inte är för att jag är kvinna som man skiter i att samråda med mig… och nu var ledningsrättsansökan inlämnad till Lantmätarens portfölj, medan det andra ärendet hade fallit mellan stolarna… trots min jojo-gång uppifrån och ner och tillbaka.

Följ upp, det enda raka.

Och jag ser i 5-års diagrammet att jag ännu inte har kommit på rött… det blir farligt först när kursen dyker under 5 kr… https://www.nordnet.se/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=LU0488722801NOKLUOBMA&marketplace=15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *