Dubbelkolla, dubbelkolla, dubbelkolla!

Grrr…. jag tror att jag sliter mig i håret… måste jag räkna om allt igen för en 1000 lapp!? Litade på den opartiskt lugna och tråkiga mansstämman, till den grad att “fienden” kom att slå mig på näsan med sina MS-papper… grrr…. morr…. i flera timmar, men sen får man se det från den positiva sidan – jag lär mig!

“Det måste ha blivit ett missförstånd, men du har väl ett exel-program som du räknar med?” frågade den trevlige syndabocken, eller det är väl fel att säga – för jag hade kunnat kontrollera det själv, summan av X och Y som står där, men vilket jag inte gjorde p g a att han lät så säker och pålitlig i det han sade, lika lugn nu som första gången… men ett misstag som alltså kostat mig flera, flera timmar i tid med den gamla räknemaskinen…

Excel?… hm, det kanske är dags att börja titta på det programmet också. Kan väl säga att jag är bland de sista med tekniska hjälpmedel som mobiltelefon och GPS.

Nej, mot nya uträkningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *