Borde skriva deckare…

… tänkte jag, men sen kom jag av mig av den glada nyheten – att Kronprinsessan väntar barn! Trevligt och spännande, och något nytt att följa in i framtiden – det behövs!

Ja, och idag har jag provat min inköpta GPS, för att meddela Lantmäteriet var den bortgrävda stenen låg. Hm, och trots att Fineweld påstod att Northland hade kontaktat Lantmäteriet för att sätta tillbaka stenen, så fanns det inget diarienummer registrerat på det… hm, hm… och trots att konsulten sade att de lämnat in en ansökan om ledningsrätt till Lantmäteriet, så fanns det inget diarienummer på det heller… skumt.

Eller kanske inte… för det är väl som det brukar… att snart finns det, och det är instämplat bakåt i tiden… nej företsten, så får jag ju inte skriva – för jag kan ju inte bevisa det… och det gäller många instanser.

Sen har vi pysslat med Saga, varit på taket, och även barkat lite stockar. En vanlig kväll m a o, och onsdag säger bastu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *