Ingen kontakt från Northland

… och då gissar jag att de vill få alla entreprenörer att bli arga på mig? D v s att entreprenörerna som vill fortsätta att gräva, och nu får vänta, blir irriterade på mig och inte Northland – fastän det är dom som sköter saken dåligt. Eller… så vill de få ett stopp? Har de kanske inte råd att betala entreprenörerna om de gör pipe-linen klar? Nå, det angår inte mig, det var bara fria tankar…

Hur som helst så har jag inte stoppat någonting… däremot har jag inte gett mitt tillstånd eftersom jag ännu väntar på det utlovade samrådsunderlaget och ett avtal som jag kan skriva på!

Bäst att jag ringer till Fineweld som tydligen basar över det seriösa företaget Tallqvist, under Northland… och den sociala hästgruvisen är spårlöst försvunnen?!

Och än en gång – ingen skugga ska falla på entreprenörerna – för även det här företaget var otorligt seriöst i sina förklaringar! http://www.fineweld.fi/lang-sve/yhteystiedot-sv.html

Som nu även vet att jag INTE kräver Lantmätare på plats, men att jag däremot vill se tillstånden från de övriga myndigheterna, d v s sånt som Northland redan påstått att de har…

VEM är alltså boven? Det är gåtan… den gamla gumman mumlade i kåtan… nfpiaddjdkjdkjd

Intressant… http://www.riksdelen.se/foretag/529044/northland-exploration-sweden-ab/ekonomisk-information.aspx?keywords=&county=&city=&address=&number= …det var inte gasledningar in i Sverige, utan oljeledningar!? 😉

OJ! Och Northland backar… precis som hästen skulle göra av grimskaftsviftandet… och då är det dags för belöning – att INTE överklaga den ledningsrätt som de ansöker om genom Lantmäteriet… precis som man ska! http://www.lrfkonsult.se/Documents/juridik/produktblad_ledningsratt_vit.pdf

“Duktig flicka”. Hm.

2 thoughts on “Ingen kontakt från Northland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *