Ett tacksamt ämne

Herr Kulju, har jag märkt… för berättar man om de problem man har med honom, så är det faktiskt många som ler sådär konstigt igenkännande och skakar hopplöst på huvudet… hm, och genast känns det bättre! Det är lättare att kämpa på om man inte känner sig ensam – och något som alla brottsoffer borde tänka på, misshandlade kvinnor som stöldutsatta pensionärer, är det här http://www.brottsoffermyndigheten.se/

Men, idag tror jag att det var Junior? Hm, men han borde väl tordas kliva upp på Lampinens tak och kika från husets sydöstra hörn, samtidigt som han tittar i Lampinens ursprungliga “tomtkarta”? För att jämföra den mot den ursprungliga förrättningskartan mellan Kumpulas och Töyräs marker. Lampinen, det var en tullare från Juoksengi det…

… och nu undrar jag om Herr Kulju vill reta upp mig till den grad att jag blockerar hans infarter? Hans riktiga infart är egentligen över den gamla affärens gård, inte över min mark. Men, det tänker jag inte göra… för då får jag tydligen dela på en Lantmäterikostnad jag inte är beredd att ta eller processa om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *