Har blivit bättre på att tacklas!

Borta bra, och alltid lika spännande att komma hem… funderade jag, medan jag tog på mig rustningen… hm, men var är Herr Fors? En av gruvisarna som bor här på min släktgård varannan vecka, och som så här dags brukar dundra ner med sin vita häst… eller nästan, han gillar hästar, och jag skulle ha behövt hans hjälp i kväll! Hm, hm, hoppas att han kommer i morgon.

Nå, vad har den här lyriska tanten pysslat med i helgen då? Jo, hon har haft hemlängtan till den grad, att förutom vedkörande på egen hand, så har hon tröstats med lite crossträning!

Maija visade hur man gör, jag tränade lite på mellangården, och sen var jag såld!

Ja, och nu hoppas jag att Northland sponsrar Aareavaaraborna med en godkänd crossbana t ex i Koskenkangas. De behöver säkert inte få Länsstyrelsens beslut till det heller, och kan ju göra den samtidigt som de ändå är där och gräver… som här, en gasledning in i Sverige bygd med tillstånd från Svevia och markägare?

Och jag undrar var journalisterna håller hus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *