Tanten var lyrisk

122/72 blodtryck, puls 57, kolesterol 4,7 – och det var tydligen toppvärden som hon sällan får skåda sade hon i vimlet, den provtagande tanten från hjärtföreningen… som samtidigt fick Markku att bli grå i ansiktet… -“Du måste följa upp ditt undertryck, du ligger på gränsen till max”. Hm, och tydligen är det undertrycket som är farligast om det är för högt, och hans låga låg mellan mina båda. Företagarstress? Och vad har jag, ett rebellugn? 😉

Ja, idag har vi varit på mässa och mycket mer – “Du höll på bli påkörd bakirfrån, såg du det när du lämnat av mig där vid stigen?” frågade Markku – nej, det gjorde jag inte, men jag funderade att ralleyförarna borde köra som folk när de lämnat banan. Tempoväxling kallas det.

Temp, tempo, och Markku håller på att somna innan bastun – bäst jag går och väcker hans övertryck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *