Tapuli sjön är född!

Dagen D var igår 20 6/8 11 och det var Markkus Jorma som förlöste den… ja, nu fylls bassängerna med vatten, rent och fint grundvatten… som inte fick komma dit! Nej, nu ska Stockholmsherrarna besluta vad man ska göra åt det? Ja, och jag hoppas att det är en miljövänlig lösning för vårt grundvatten i den vackara Natura 2000 miljön!

Fisk eller inte, det är en framtida fråga.

Kranträningen gick bra igår, fick bra betyg av Markku, och han erbjöd mig att komma och köra skotare hos dem, fastän han en gång frågade mig om jag tänkte börja markbereda… hm, jag glömde nämligen att dra upp stödbenen innan jag påbörjade framkörningen… och fortsättning följer idag, men vi får vänta till 12 – mammas stränga order gällande söndagsarbete 😉

Sen har jag gjort en klantig sak, målat betongolja på plåttak… där det klart och tydligt står att det är frätande på metall, typ börjar rosta som av salt… hm, hm, och jag som ska prova allt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *