Var dröjer arkeolgoin?

Stora rubriker om gamla Aareavaara med fynd av några lösa småstenar, och vad har hänt sen? Inte mycket… synligt i alla fall – och jag som trodde att alla grävare skulle anstorma oss för att få det fastställt – att högsta kusten linjen gått här, och att det finns både diamanter och meteoriter här… och där… och vatten på mars.

Nå, men något hittade jag ju i alla fall… http://arkeologipnorrbottensmuseum.blogspot.com/2011/02/jag-onskar-att-jag-kunde-formedla.html … och väntar med spänning på att få läsa rapporten, som jag hoppas INTE är ett beställningsjobb i alla fall…

Nej, nu har jag skrivit så jädrans mycket redan, att jag inte orkar skriva mer. Det ger som ingenting då, när hjärnan redan har fått spotta ut en massa bokstäver. Även den kan bli less… och skulle vilja se lite färger i stället för vitt och svarta krumelurer… hm, dags för en transdans med trumman kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *