Markku laddar, och jag skjuter…

… upp det hela hela tiden… och inte så konstigt det – för se hur jobbigt det är! http://www.youtube.com/watch?v=R003l_93J0E&feature=related

Och dyrt blir det om allt ska inhandlas… http://www.gransfors.com/htm_sve/timring/timring06.html

Hm, men idag började jag i alla fall med boken från Bokia, d v s Från stock till stuga, och i morgon SKA jag lasta vindfällena. För ikväll har jag nämligen flytt igen genom att måla falu rödfärg, och räta till ugglan… Hm, hm, och i morgon borde jag täta lite skarvar i den snålt tilltagna takplåten också, drip drop ner på mitt hö! Jobba och dö…

Men, vad gjorde ugglan? Jo, den flög in i plåttaket som en trillad skottkärra, och sen en snabbis upp på stolpen, för att hastigt dyka ner mot norr och försvinna… ja, och äntligen hamnade jag i trans i nattens timma… men, vakna Mona! Markku vill vara social… 😉

Och ni får se gårdagens dimma…

… som även ngn på ängen fotade, med mina djur fint i bakgrunden – och jag hoppas att jag får en kopia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *