Börsen behöver nya stötdämpare

Och så undrar jag om polisen har en dålig människosyn? Eller i vart fall tycker jag att ledningen kan vara lite töntig ibland, med inslag av Guds Allsmäktiga i samhället… och på något sätt så hör mina tankar ihop. Hm.

Hm, hm. Hur då? Måste fundera… det töntiga består i att polisen jagar västar, medan människan och handlingen hamnar i bakgrunden. Pratar alltså HA och Luleå Kalaset, där Polismyndigheten är pådrivande för västförbudet. Själv föredrar jag dem i väst, likt barn med reflex i trafiken…

Och jag tror att jag har rätt, eftersom jag bara fick träff på det här när jag sökte på förbjudna symboler

http://www.sakerhetspolisen.se/forfattningsskydd/politiskextremism/vitmaktmiljon/symboler.4.3b063add1101207dd46800055818.html

Likt korset med upplyfta armar ger kraft till kristna nedfallna, och det “rosa bandet” försöker skrämma döden med sin odalruna, på samma sätt försöker HA med sin väst ge kraft i sina brott… och därför ska t ex ett rån som utförs i väst dömas som grovt rån – det tycker jag, men jag är ingen jurist…

Vilket i och för sig inte har någon betydelse, när polischefen kan uttrycka att Förvaltningsrätten dömt fel i västfrågan, och att det beror på att kommunen som drivit processen har gjort det klantigt… d v s ifrågasätter juristernas kompetens!

Själv litar jag på jurister som är beredda att “gå över lik” för att rätt ska vara rätt, kosta vad det kosta ville, och hur socialt obekvämt det än kan verka för andra… d v s Lagen, Fru Justitia med bindel – inte Pontus Pilatius fega Jesudom… mobben, usch!

Jaha… och nu var jag på väg att trycka skicka… utan att reflektera över den mer och mer svajande börjsen… orsakad av HA dito utan väst? Vem vet bäst? Inte då polisen i alla fall.

Att jag får dålig lön när jag skriver så här? Det har jag redan, från min tid som facklig förhandlare i länet, en hård men framgånsrik tid, så att t o m ordföranden gav mig en Judaskram när Herr Wuori dök upp… mitt i alla trakasserier som sedan fortsatt och sammantaget lett till en diskriminerad lön. http://www.kuriren.com/arkiv/2008/03/20/%D6verkalix/3382246/Sexuella-trakasserier-problem-f%F6r-polisen.aspx

Kom att tänka på den när den kvinnliga prästen från Stockholm tyckte att det var en gåva att få träffa mig… och hur dåliga stötdämpare fungerar vet väl alla, d v s att de börjar gunga farligt i gupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *