Går omkring och beundrar golven

Jo, det är sant… det blev ingen kranträning i kväll heller, det blev städning! Tänkte bara dammsuga och diska innan Markku kommer, men så slängde jag ut mattorna också… och när han kom, tyckte han att det var lika att jag skurar också… eller rättare sagt, han frågade om jag tänker skura. Jag svarade nej. Han frågade om det inte är lika att skura när mattorna en gång är ute. Och jag svarade ja.

Skönt att traska omkring på blänkande golv utan att något fastnar i fötterna. Inte bara det, vi har även druckit kaffe med trevliga gruvarbetare som var ute efter mask. Kul att höra att de trivdes, och att de tyckte att Aareavaara är ett rent paradis för den som gillar jakt och fiske. Och appropå jakt, så har jag tänkt att prova en sån här i år. http://www.jaktbutiken.se/produkter/209.136../1472/Portabelt%20%C3%84lgtorn%20-%20Jakttorn

Direkt kommen från bastun och frågar, onko jätskin aika, och får till svar: joo siinä soon muhimassa. Mmmm från höga glas med lång sked – smaskens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *