Första gången i solstol…

Det slog mig att jag inte haft en lugn stund på hela sommaren… när jag låg där i solstolen en timme och lade upp en plan för eftermiddagen. Räfsa röjarhö, lyfta upp stängsel vid vägen, tvätta matta, kolla på hövagnspunkteringen, hämta fram fyrhylingen och dess vagn, måla lite innan det är dags för motorsågen och ännu mer kranträning. Hm, få se om jag hinner allt, planlagt efter det varma vädret. Men, det är inte så farligt om jag inte hinner – det viktigaste är att ha en plan! Kan ju fortsätta i morgon, nästa dag, eller till helgen… då jag tänkte att vi kanske skulle kunna påbörja timringsövningarna?

Livet är en plan… en arbetsplan! Och tur för mig att pappa gillar att röja, för han bara MÅSTE få göra det – gladeligen han knallar iväg med mammas svartvinbärssaft i fickan, född 35 – och fint blir det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *