Paparazzin i farten

Och en skön arbetshelg är till sin ända. Ja, det har varit ett otroligt bra väder, och en gammaldags “semesterkänsla” i stugbyn!

Nattbadande människor i forsen, och så lite wiskey… vilket dock inte var bra, för jag fick hjärtrus i sömnen – dong, dong, dong, dong, dong, dong – speedad pumpade den på, tills jag med min hjärna skickade lite lugnande signaler till den. Hm, hm, tydligen är det ett vanligt symtom i släkten, och även för några utanför. Skumt!

Nå, jag är ju så van vid arytmierna från förra året, så jag somnade lugnt om, och på morgonen när jag vaknade fick jag rostade mackor trots att min lilla stuga saknar el – grillade på gasol!

Sen tog vi en liten minisemester tripp där jag såg 4 tranor och spännande natur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *