Less på min blogg…

… när jag såg hur fräsch och piffig Malins var! Tyvärr kan jag inte lägga en länk dit, eftersom hon har krav på lösenord som hon själv delar ut till sina läsare. Hm, ganska så smart, för då kan man vara mer personlig.

Nå, men hon tipsade i alla fall om fjällvandring – en stor passion som hon har vid sidan av poliseriet. Senast i helgen vandrade hon till Sveriges högsta fjällstation, och tipsade mig att börja med Trollsjön…

http://sv.wikipedia.org/wiki/Rissajaure

Snacka om stor kallkälla… populär även för dykning… http://www.fridykning.se/arkiv/trollsjo.html

3 thoughts on “Less på min blogg…”

  1. Tack för det pushande tipset, och jag hoppas att även andra läsare blir inspirerade? En s k “ruska-vandring” i höst är dessutom en fin färgupplevelse!

  2. Sätt dig ner med Markku nu och planera in en tripp till Kiruna fjällen….du kommer bli så inspirerad och få massor med positiv energi med dig därifrån, och som jag sa—–> trollsjön är vackert och på väg hem stannar ni till vid silverfallet nedanför björkliden och bara njuter av det ni ser=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *