Lita inte på polisen…

Ja, så skulle jag sammanfatta nyheterna här på bloggen – fy vad grymt! Den galne norrmannen måste ha inspirerats av ännu galnare datorspel… eller gått i scenskola… “Ni kan komma fram, det är säkert, mannen är gripen” … och så satte han i gång igen. Grymt. Och jag kan tänka mig att han som överlevde ALDRIG kommer att lita på en polis fullt ut, även om gärningsmannen alltså INTE var polis!

Okej att han säkert är en psykopat, men det förklarar inte heller dådet. Psykopater är nämligen som ormar, alla är inte farliga eller giftiga, och många räddar liv med sitt motgift! Så det så. Men lita inte mer på någon annan än du litar på dig själv… om du inte är absolut tvungen vill säga, eller vill det själv.

Nej, nu måste jag sova så att jag orkar jobba igen. Idag var jag nämligen så trött när jag kom hem, att jag var tvungen att krypa under täcket en sväng. Maxprestationer kostar i gengäld tid, för både kroppen och hjärnan segar runt i en grå massa efteråt. Och i morgon är det nog dags för både B-vitamin och M-energi igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *