Natt lasset eller nattlasset

Vilket som, men jag tror att det andra är mer rätt. Orkar inte alltid bry mig om att ta reda på det. Egentligen orkar jag inte ens skriva, för nu är jag TRÖTT! Och när man är trött, går allting mycket långsammare, som mitt sista lass. Kratta, lyft i släpet, släng in, släng längre in, släng upp.

Pust, men nu är allt inne, i fall det skulle börja regna redan i natt. Vågade inte chansa. Och i ladan skulle jag behöva en katt… för råttorna där verkade ha revir. Hm, medan jag skulle ta bilden så sprang en bestämt nästan över mina fötter, fastän jag stampade till, och var beredd att sparka – en attackråtta – usch!

Men dagen får toppbetyg ändå, och jag kan konstatera att även min HD gillar värmen – för den var smidig som en katt när jag var en sväng till stugan i Kaalama för att få lite mammas mat i magen. I övrigt missade jag en 50-årsfest p g a mitt hö, så Markku fick gå ensam. Och släkten väntar tydligen ännu på att få se mig… Lite blyg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *