Två hjärnhalvor…

Funderar, medan jag väntar att nattdaggen ska försvinna ur höet, trots att det ser ut att börja regna… för jag har valt att lita på norrmännen http://www.yr.no/sted/Sverige/Norrbotten/Areavaara/

… att det är konstigt det här med hemska nyheter och morgonradion… där folk ringer in till en programledare som låter jobbigt psykologisk, och eko-nyheter som är så förvirrade att inslagen kommer två och tre gånger om!

Visst, det är tragiskt och hemskt det som har skett, men själv tillåter jag inte känslorna komma förrän långt senare – för jag vill veta mer! Stannar det där? Var han ensam? Har alla hittats? Kommer ngn av de anhöriga att ta det så hårt att de tar livet av sig? Är det ngn organisation som passar på att agera i skuggan av det hela? Fungerar allt i samhället som det ska, eller finns det för många “känslomänniskor” på viktiga poster?

http://www.youtube.com/watch?v=RD6LR2mPKYg

Först sen… ganska långt senare, kommer känslorna… med hjälp av natur och lugnare musik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *