Huh, vilken dag!

Som började igår…

Räfsade in i morgontimmarna, och såg många såna här innan solen stod i NNE.

Och tur att jag fick några timmar kompledigt idag, så att jag kunde kratta lite mer medan balningen pågick bakom stänglset jag var tvungen att öppna och vakta. Markku kunde nämligen inte närvara idag, för han hade andra uppdrag.

En grävmaskin… verkar vara männens leksak nummer 1? 😉 Sugen har han tittat på hela dagen… och när pappa klev ut för att pinka, så hoppade Markku in! Som en mycket snabblärd elev – “Miehän kaivan melkein yhtä hyvin ko Rune” tyckte han själv när han tog över… och även jag blev mycket nöjd med diket!

Spakvan. Sen har jag funderat på det där med att intagna på fängelser numer äter 33% mer ADHD medicin än tidigare – att varför inte låta dem jobba i stället?! Tror nämligen att de har gener som är framavlade för hårt arbete… och blir typ som en brukshund som inte får jobba – tänka sig, samhällets bortkastade förmågor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *