Skulle ni acceptera detta?

Kök…

Det var nämligen det som mötte mig på jobbet efter semestern… och jag funderar hur poliser i PM till Landstinget kan klaga över eremiternas livsstil?!

Usch, vad äckligt fult… även om ingen ännu blivit sjuk av det. Hm, och min slitna ländrygg gillande inte Överkalix lika bra som jag… och där funderar jag också på Landstinget…

En specialist dömde ut min ländrygg och förmåga till fortsatt polisarbete, med krav på magnetröntgen… men röntgenläkaren som läst min journal tyckte inte att det fanns något behov av det… Hm, hm, och Previas smutsiga läkare tyckte att jag skulle börja strecha efter hans hårda undersökning – till den grad att jag fick missfall?!

Inte nog med det, i helgen fick jag höra om ett onödigt dödsfall – om en man som länge gått med magsmärtor, och trots galloperation så dog han i blödande magsår, med fel mediciner utan att magen var kollad med slang!

Så det kan slå… och nu när jag själv försökte få förlängd semester för att skona min rygg, så var svaret att semester inte är någon rehabilitering för sjukdom, trots att Vite Riddaren avstår från sin… och trots att vår operative chef själv har fått förlängd semester p g a cellgiftsbehandling… och jag beklagar.

Måste fundera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *