Myten om Överkalix

Satt där och pratade med en Stormare look a like och funderade över att det är himla mycket mygg här, t o m inomhus! Hm, och att Jägarna II borde ha spelats in i Gällivare i stället?

Det var mygg där även i går, men mycket mer folk, och marknaden slog tydligen rekord – ca 7000 besökare under lördagen? Men skulle vi säga att det var 5000, så är det ett himla bra betyg åt samhället ändå, för det var bara jag och Malin i tjänst under hela dagen…

Varför jag skriver det? Jo, för att alla ska förstå att tider kan förändras. Brotten i Överkalix har minskat mer än i Pajala, och marknaden i Pajala har tydligen gått vildare till än i Överkalix… så, snart kan även Pajalas stämpel vara ändrad.

Allt handlar om attityd i reell majoritet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *